De kindercoach in Apeldoorn die kinderen begeleidt die niet lekker in hun vel zitten en gespecialiseerd is in gedragsproblemen en ontwikkeling van de executieve functies. Kijk op de pagina executieve functies voor een uitgebreide uitleg van deze noodzakelijke vaardigheden. 


Door mijn aanvullende kennis over en ervaring met kinderen met gedragsproblemen, onderscheid ik mij van de bestaande kindercoaches.  Ik heb kennis van de gedragsproblemen ADHD, ADD en het Autistisch Spectrum. 


Mag ik bij jou biedt

{} GRATIS adviesgesprek


{} Coaching bij gedragsproblemen

{} Begeleiding bij ontwikkelen van executieve functies


{} Online kindercoaching

{} Ondersteuning voor een gezin


Hoe kan ik helpen? 

Soms zit een kind niet lekker in z'n vel. Er ontstaan problemen op school, thuis en de oorzaak is niet te herleiden. Als kindercoach onderzoek ik niet waar het gedrag vandaan komt, maar gaan we opzoek naar de praktische oplossing die het dagelijks leven een handje helpen.
Wanneer er sprake is van een gediagnosticeerd gedragsprobleem geeft Mag ik bij jou uitleg over het gedragsprobleem en biedt hulp bij de omgang met een gedragsprobleem op school, thuis en bij het kind zelf. 
Tevens biedt Mag ik bij jou hulp aan gezinnen waarbij ondersteuning of ontzorgen nodig is. 

De kwaliteiten van het kind vormen de basis van de oplossing. Er wordt uitgegaan van de mogelijkheden van het kind. We kijken naar wat er al wél goed gaat. Bij Mag ik bij jou zitten we niet stil. We zijn veelal actief bezig: samen voetballen, een balletje overgooien, rennen door het park of toneel spelen. Het is allemaal mogelijk en dé manier om je kind te leren hoe hij of zij de beste versie van zichzelf kan zijn. 


De sessies vinden plaats in een veilige en vertrouwde omgeving: thuis, op school, online of bij mij. Jullie bepalen samen waar wij elkaar zien. 

 

Benieuwd hoe de hulp van een kindercoach in de praktijk verloopt? Kijk op de pagina begeleiding


Ieder kind is welkom én mag bij mij...

Mag bij jou impulsief reageren, wiebelen, niks zeggen, chaotisch zijn, onzeker, fouten maken, vastlopen, onrustig, gevoelig, gespannen, overprikkeld, geluiden maken, twijfelen


Mag ik bij jou, Jachtlaan 297, 7336 AA, Apeldoorn
06-43862669

info@magikbijjou.nl

KVK-nummer: 77536568

AGB-code: 41788333

Mag ik bij jou is aangesloten

bij beroepsvereniging LBBO

en Coach Circle