Dé kindercoach in Apeldoorn die van haar stoel afkomt,  betrokken blijft en doet wat nodig is!


Hoe kan ik helpen? 

Soms zit een kind niet lekker in z'n vel. Het ongewenste gedrag neemt toe, er ontstaan problemen in de klas of in de thuissituatie. De oorzaak is niet altijd te herleiden, waardoor de oplossing ver te zoeken is. 

Als coach ga ik met de ouders in gesprek en onderzoek ik waar het gedrag vandaan komt en gaan we voornamelijk opzoek naar de oplossing.

Mag ik bij jou biedt

{} GRATIS adviesgesprekken


{} Praktische tips voor de omgang in gedrag

{} Trainen van executieve functies


{} Hulp aan ouders

{} Arrangementen voor basisscholen

Wanneer er sprake is van een gediagnosticeerd gedragsprobleem geeft Mag ik bij jou uitleg over het gedragsprobleem en biedt hulp bij de omgang met een gedragsprobleem op school, thuis en bij het kind zelf. 

Er wordt uitgegaan van de mogelijkheden van het kind. We kijken naar wat er al wél goed gaat. Bij Mag ik bij jou zitten we niet stil. We zijn veelal actief bezig: samen voetballen, een balletje overgooien, rennen door het park of toneel spelen. Het is allemaal mogelijk en dé manier om je kind te leren hoe hij of zij de beste versie van zichzelf kan zijn. 


De sessies vinden plaats in een veilige en vertrouwde omgeving: op school (in overleg), online of bij mij in de praktijk. Jullie bepalen samen waar wij elkaar zien. 

Benieuwd hoe de hulp van een kindercoach in de praktijk verloopt? Kijk op de pagina begeleidingIeder kind is welkom én mag bij mij...

Mag bij jou impulsief reageren, wiebelen, niks zeggen, chaotisch zijn, onzeker, fouten maken, vastlopen, onrustig, gevoelig, gespannen, overprikkeld, geluiden maken, twijfelen


Mag ik bij jou, De Ruyterstraat 104, 7311 HT, Apeldoorn
055-2032517

info@magikbijjou.nl

KVK-nummer: 77536568

AGB-code: 41788333,  Prestatiecode: 24505 - Behandeling kindercoaching

Mag ik bij jou is aangesloten

bij beroepsvereniging LBBO

en Coach Circle